Algemene Muzikale Vorming + Blokfluit

In diverse niveau- en leeftijdsgroepjes wordt er, volgens Gaby’s eigen kindvriendelijke methode, les gegeven in algemene muzikale vorming. De kinderen leren op speelse wijze noten lezen en passen dit toe op de blokfluit waarbij ook het keyboard, de piano,de djembee en andere ritmische instrumenten aandacht krijgen. Er wordt vooral door de kleinsten veel gedanst,getrommeld en gezongen.

Ieder jaar werken wij met alle leerlingen van Kindermuziekschool “De Leeuwerik” toe naar een uitvoering in de vorm van een zelfgemaakt muziekverhaal, speciaal voor alle ouders en belangstellenden. Daarnaast is er ook in de winter een speciale kerstuitvoering .

Algemene Muzikale Vorming

  • Spelenderwijs leren noten lezen
  • Blokfluit spelen
  • Spelletjes met ritmische instrumenten
  • Dans en zang

Niveau’s en leeftijden

  • Kleuters (4-6 jaar)
  • Beginners (6-8 jaar)
  • Gevorderden (8-12 jaar)

Bij de kleuters ligt de nadruk meer op ritmische instrumenten, dans en zang. Bij de beginners en gevorderden wordt de nadruk meer gelegd op het goed leren lezen van noten en het spelen op de blokfluit. Als het lezen van de noten goed gaat, meestal na 1 a 2 jaar, wordt er meerstemmig gefloten in kleine groepjes. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om pianokeyboard of dwarsfluit te gaan spelen in de vorm van prive-lessen.

Leerling opgeven

Geef uw kind op voor les   Geef uw kind op voor een gratis proefles   Bekijk de tarieven

U kunt hier direct een leerling opgeven of even bellen naar 033-2986231. Ook kunt u uw kind opgeven voor een geheel vrijblijvende gratis proefles. Vul hier het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. U doet uw kind al op muziekles voor slechts 6 euro per les. Bekijk hier de tarieven.

Advertenties