Piano en Keyboardles

Pianoles / keyboardles

Wij geven zowel les op een piano als op een keyboard. Uw kind kiest zijn of haar voorkeur. Het gaat hier om privelessen, maar er zijn ook mogelijkheden om uw kind samen met een vriend of vriendinnetje op te geven. Wij vinden het belangrijk dat kinderen het naar hun zin hebben en enthousiast blijven zonder al te veel dwang. Waar het ene kind wat serieuzer is en snel resultaat zal boeken is het voor de ander gewoon een leuke hobby en gezelligheid en aandacht heel belangrijk. Wij proberen ons zoveel mogelijk aan te passen bij het individuele kind.

Ieder jaar werken wij met alle leerlingen van Kindermuziekschool “De Leeuwerik” toe naar een uitvoering in de vorm van een muziekverhaal, speciaal voor alle ouders en belangstellenden.

Piano of keyboard

  • Leren spelen op de piano of het keyboard
  • Kind kiest zijn voorkeur: piano of keyboard

Niveau’s en leeftijden

  • Beginners (7-8 jaar)
  • Gevorderden (9-12 jaar)

Leerling opgeven

Geef uw kind op voor les   Geef uw kind op voor een gratis proefles   Bekijk de tarieven

U kunt hier direct een leerling opgeven of even bellen naar 033-2986231. Ook kunt u uw kind opgeven voor een geheel vrijblijvende gratis proefles. Vul hier het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. U doet uw kind al op muziekles voor slechts 6 euro per les. Bekijk hier de tarieven.

Advertenties